ŚNIADANIE:
Polędwica z indyka
Chleb pszenno-żytni
D: chleb bgl
Składniki: mąka pszenna, mąka żytnia, naturalny wysuszony zakwas żytni, sól
Szynka wieprzowa, gotowana
Jabłko
Ogórek
Masło Rama
OBIAD:
Zupa pomidorowa z ryżem (produkt gotowy do spożycia) (p.bezglutenowy)
D: zupa kalafiorowa z dynią
Kartacze z mięsem (pszenica)
D: kartacze bgl / kluski śląskie
Składniki: woda, ziemniak, mielone mięso wieprzowe, ziemniaki, skrobia ziemniaczana, cebula, bułka tarta, sól, pieprz.
Woda
PODWIECZOREK:
Jabłko
Podpłomyki
D: wafle ryżowe
Składniki: mąka pszenna, tłuszcz roślinny (rzepakowy), mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna ( z rzepaku), substancje spulchniające: wodorowęglan sodu, pirofosforan disodowy
Jogurt owocowy (z mleka)
D: mus owocowy / mus brzoskwiniowy
Energia: 906 kca
Zobacz cały jadłospisŚNIADANIE:
Polędwica z indyka
Chleb pszenno-żytni
D: chleb bgl
Składniki: mąka pszenna, mąka żytnia, naturalny wysuszony zakwas żytni, sól
Szynka wieprzowa, gotowana
Jabłko
Ogórek
Masło Rama
OBIAD:
Zupa pomidorowa z ryżem (produkt gotowy do spożycia) (p.bezglutenowy)
D: zupa kalafiorowa z dynią
Kartacze z mięsem (pszenica)
D: kartacze bgl / kluski śląskie
Składniki: woda, ziemniak, mielone mięso wieprzowe, ziemniaki, skrobia ziemniaczana, cebula, bułka tarta, sól, pieprz.
Woda
PODWIECZOREK:
Jabłko
Podpłomyki
D: wafle ryżowe
Składniki: mąka pszenna, tłuszcz roślinny (rzepakowy), mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna ( z rzepaku), substancje spulchniające: wodorowęglan sodu, pirofosforan disodowy
Jogurt owocowy (z mleka)
D: mus owocowy / mus brzoskwiniowy
Energia: 906 kca